32 METREDEN FORSELL'LE BAĞLAN HAYATA 



Bursaspor'un maraton tribününde bulunan taraftarları maç öncesi takımın Finlandiyalı futbolcusu Petteri Forsell için pankart açtı. Nazilli Belediyespor karşılaşmasında 32 metreden gol atan ve taraftarların dikkatini çeken Forsell için açılan pankartın üzerinde "32 metreden Forsell'le bağlan hayata. Nazilli'den de çekiyor" ifadeleri yer aldı.



TRİBÜNLER BOŞ KALDI



Bursaspor taraftarları 1461 Trabzon maçına beklenen ilgiyi göstermedi. Yeşil beyazlı yönetim hafta içinde bilet fiyatlarına indirim yapsa da taraftarlar Atatürk Stadı tribünlerini doldurmadı. 1461 Trabzon taraftarları ise kendilerine ayrılan yerin büyük kısmını doldurdu.



FORMA DEĞİŞTİ



Bursaspor-1461 Trabzon maçı öncesi hakem Özgüç Türkalp yeşil beyazlı ekibin formasında değişiklik yaptırdı. Sabah yapılan eşgüdüm toplantısında Bursaspor'un mavi formayla çıkmasına karar verilirken, karşılaşma öncesinde hakem Türkalp iki takımın da koyu forma giymesini istemedi ve Bursaspor beyaz formayla sahaya çıktı.



SERDAR VE BELLUSCHİ KADRODA YOK



Bursaspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, orta sahada Belluschi'nin yerine Murat'a şans tanırken, Batalla'nın yerine ise Forsell'i i ilk 11'de sahaya sürdü. Yeşil beyazlı ekipte genç savunma oyuncusu Serdar Aziz ve Fernando Belluschi ise 18 kişilik kadroda yer almadı.


EK(CE/AÖ) FOTOĞRAF