SERDAR VE YAVUZ YOK

Eskişehirspor maçında kırmızı kart gören ve iki maç ceza alan genç savunma oyuncusu Serdar Aziz, Sivasspor karşılaşmasında forma giyemedi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam savunmada Ömer ve İbrahim'e görev verdi. Kaleci Yavuz Özkan da Sivasspor maçı kadrosuna alınmadı. Yavuz'un yerine yedek kulübesine genç kaleci Harun çıktı.

PİNTO VE BATALLA YEDEK

Bursaspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe ile oynanacak final maçını da düşünerek takımdaki as oyuncularını dinlendirdi. Yeşil beyazlı ekipte Pinto, Batalla ve Ozan gibi isimler maça yedek kulübesinde çıktı. Sağlam bu maçta ileride Turgay ve Bangura ile genç oyuncu İsmail Hakan'a görev verdi.

TARAFTARDAN DEV PANKART

Kapalı kale arkasında bulunan Teksas taraftarları 30 metrelik dev pankart açtı. Halatlar yardımıyla çekilen pankartın üzerinde şampiyonluk ile teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın fotoğrafı bulunurken, "Sonsuza kadar Bursaspor, Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam" yazıları yer aldı.

AKGÜN UNUTULMADI

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden, Bursaspor'un 3 dönem yöneticilik görevinde bulunmuş olan kulübün kurucu üyesi ve sürekli basın kartı sahibi 87 yaşındaki gazeteci Necati Akgün için statta oturduğu koltuğa çiçekler ve fotoğrafı kondu. Akgün en son, perşembe günü oynanan Bursaspor-Eskişehirspor maçını seyrederken karşılaşmanın ikici yarısında rahatsızlanarak Uludağ Üniversitesi Hastanesi'ye kaldırılmış, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamamıştı.

U-15 TAKIMI FİNALDE

Polonya'nın Lodz'dan kentinde yapılan 2012 Nike Premier Cup Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden Bursaspor U15 Takımı, bugün oynadığı yarı final müsabakasında galip gelerek adını finale yazdırdı. Sporting Lizbon ile yarı final müsabakası oynayan yeşil beyazlılar Utku’nun golüyle müsabakadan 1-0 galip ayrıldı. Bursaspor, bugün TSİ 17.00’da Dinamo Zagrep takımı ile final müsabakası oynayacak. Yeşil beyazlılar, finale kalması sebebiyle Pekin’de düzenlenecek Dünya Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.