KADIN VE ÇOCUKLAR DESTEKLEDİ

Bursaspor-Galatasaray mücadelesini Atatürk Stadı'nda atkıları ve bayraklarıyla kadın ve çocuk taraftarlar takip etti. Takımlarını 90 dakika boyunca destekleyen kadın ve çocuklar ilginç görüntüler oluşturdu. 50 kadar Galatasaraylı kadın taraftar da kendilerine ayrılan misafir tribünde yerlerini aldı.

"TACI DA BİLİRİZ OFSAYTI DA"

Bursasporlu kadın taraftarların açtığı pankartlar da dikkat çekti. Bir taraftar elinde, "Tacı da biliriz, ofsaytı da" yazılı döviz açarken, bir taraftar da, "Bütün kızlar toplandık. Kocacığım yemeğin dolapta ısıtırsın, ben Teksastayım" yazılı döviz açtı. Ayrıca bugünkü maç için kadın ve çocukların 13 bin bileti aldığı öğrenildi.

TRİBÜNDE DOSTLUK

Kadın ve çocukların bulunduğu bazı tribünlerde Galatasaraylı ve Bursasporlu taraftarlar karşılaşmayı birlikte izledi. Taraftarlar ellerindeki atkılarla dostluk mesajı verdi. Bursaspor tribünlerine Galatasaray formasıyla giren ve maçı izleyen kadın taraftarlar da gözlerden kaçmadı.

FUTBOLCU EŞLERİ DE GELDİ

Karşılaşmayı izleyenler arasında Bursasporlu futbolcuların eşleri de vardı. Futbolcu eşleri mücadeleyi protokol tribününden takip etti.

VEDERSON CEZALI

Bursaspor'un deplasmanda oynadığı Gençlerbirliği karşılaşmasında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Vederson, Galatasaray karşılaşmasında forma giyemedi.

SERCAN ESKİ TAKIMINA KARŞI İLK 11'DE OYNADI

Bursaspor'un eski futbolcusu Sercan Yıldırım eski takımına karşı Atatürk Stadı'nda ilk 11'de sahaya çıktı. Sercan maç öncesi saha dışında protesto edildi.

TAKIMDAN TARAFTARLARA KARANFİL

Karşılaşma öncesi yeşil beyazlı ekip kadın taraftarların doldurduğu tribünlere giderek ellerindeki karanfilleri verdi. Yeşil beyazlı ekip kadın ve çocuk taraftarların coşkusuyla karşılandı.