Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid karşısında 6-1 gibi skorla mağlup oldu. Maça damga vuran an ise Galatasaraylı oyuncu Burak Yılmaz oyundan çıkarken taraftarın tepkisine küfürle cevap vermesi oldu.

Burak karşılaşmanın 77. dakikasında yerini Umut Bulut’a bırakırken, tribünlerden ıslıklar yükseldi. Sarı-kırmızılı futbolcunun tepkilere karşılık tribünleri alkışladığı gözlendi.Galatasaraylı Burak Yılmaz, oyundan çıkarken protestolara önce alkışla karşılık verdi. Kendisine laf atılan golcü, sin-kaflı sözlerle karşılık verdi.


Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray Real Madrid'i evinde ağırladı. Büyük bir hüsranla biten maçta Burak Yılmaz'ın oyundan çıktığı an maça damgasını vurdu.

Maç boyunca sürekli olarak ofsayta kalması ve oyundan soğuması sonrası Teknik Direktör Fatih Terim golcü oyuncu Burak Yılmaz'ı oyundan çıkardı. Dakikalar 78'i gösteriyordu.

Tüm stat Burak Yılmaz'ın bu oyunu sonrasında tepkisini yuh sesleriyle gösterdi. Buna sinirlenen Burak Yılmaz ise çıkarken ağza alınmayacak küfürleri statta kendisini izlemeye gelen taraftarlara etti.