TFF 1’inci Lig takımlarından Boluspor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Günde çift antrenman yapan kırmızı beyazlı futbolcular, sezon öncesi kondisyon depoluyor. Bu sabah yapılan antrenmana düz koşu yaparak başlayan futbolcular daha sonra çabukluk ve kuvvet çalışması yaptı. Teknik direktör Serhat Güller, yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda futbolcuların pestilini çıkarttı. Sıcak havadan bunalan futbolcular antrenman sonrası ayran içerek serinledi.

Kadrolarındaki genç oyuncuları kiralık gönderdiklerini söyleyen Serhat Güller, “Gelecek vaat eden futbolcularımızı pişmeleri için başka takımlara kiralık olarak gönderdik. Sezon başına kadar 3 bölgeye transfer yapmayı düşünüyoruz. Şu ana hazırlıklarımız çok verimli geçiyor. Futbolcu arkadaşlarımız antrenmanlarda çok istekli görünüyor. İnşallah bu çalışmaların meyvesini sezon içinde alırız” dedi.

Takımdaki arkadaşlığı üst seviyeye çıkartmaya çalıştıklarını belirten Serhat Güller, “Başarıyı yakalamak için ilk önce takım olmamız gerekiyor. Bizde gece gündüz çalışarak yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte iyi bir ekip oluşturmanın gayretindeyiz. Şu anda kolej havasını yakalamış durumdayız. İnşallah sezon içinde de bu birlikteliğimizi sürdürüp hedefimize ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.



KY(MÇ/Aİ)