PTT 1'inci Lig'de mücadele eden Boluspor, perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı Yimpaş Yozgatspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Bu sabah yapılan antrenmanda yarı sahada maç yapıldı. Samsuspor maçında rakibiyle girdiği mücadelede burnu ve elmacık kemiği kırılan kaleci Eser'in 7 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtilirken, kasıklarında çekme olan orta saha oyuncusu Cafercan ise bu hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Kartalspor maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.

Samsunspor karşısında şanssızlıkların yakalarını bırakmadığını söyleyen teknik direktör Serhat Güller, "Çok pozisyona girdik. 5 topumuz direkten döndü. Çizgiden çıkartılan bir çok top var. Samsunspor maçında futbol şansı yanımızda değildi. Yeni kurulmuş bir takım olarak oynadığımız futbol her geçen gün bize biraz daha umut veriyor. İlerleyen haftalarda çok farklı bir Boluspor izleyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Şanssızlığın yanında yaşanan sakatlıkların da canlarını sıktığını belirten Serhat Güller, "Kaleci Eser'in yaşadığı talihsiz sakatlık bizi çok üzdü. Samsun'da hem puan kaybettik, hem de oyuncularımız sakatlandı. Sakat futbolcularımızın tedavilerine hemen başladık. İnşallah önümüzdeki haftalarda takımdaki yerlerini alacaklar" diye konuştu.



KY(MÇ/Aİ)