Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren TFF 1’inci Lig takımlarından Boluspor, günde çift antrenman yaparak çalışmalarına devam ediyor. Bu sabah yapılan antrenmana düz koşu yaparak başlayan futbolcular daha sonra çabukluk çalışması yaptı. 1,5 saat süren antrenmanın son bölümünde ise taktiksel çalışma yapıldı.

Orta sahada eksiklikleri bulunduğunu söyleyen teknik direktör Serhat Güller, “En büyük eksikliğimiz şu an için orta sahada görülüyor. Tranfser yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Oyunu her iki alana taşıyabilecek, takımda ağabeylik pozisyonunu üstlenecek bir oyuncu alacağız. Şu ana kadar yapılan antrenmanlarda takım savunmasını çok iyi şekilde yerine getirmeyi başardık. Gol yollarında da etkili antrenmanlar yaparak lige hazır hale gelmek istiyoruz” dedi.

Boluspor’un 23 yıllık Süper Lig hasretine bu yıl son vermek istediklerini belirten Serhat Güller, “Boluspor her haliyle Süper Ligi hak ediyor. Bu yüzden de istikrarlı bir şekilde çalışarak, camianın hasretle yanıp tutuştuğu Süper Lig özlemini dindirmek istiyoruz. Tabi ki lig uzun maraton ve bu maratonda her sürprizle karşılaşabiliriz. İşimizi şansa bırakmamak için olağan gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.



KY(MÇ/Aİ)