Kayserisporlu futbolcular, teknik direktör Robert Prosineçki yönetiminde Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamladı. Sakat olan Steinsson dışında eksiği bulunmayan sarı kırmızılılar, bugün akşam saatlerinde uçakla İstanbul'a giderek otelde kampa girecek. Kayserispor teknik direktörü Prosinecki, Beşiktaş maçından sonra oyuncularına 10 gün izin vereceğini belirterek, şunları söyledi:

"Özellikle son 4 haftada oynadığımız takımlar sıralamada ligin tepesinde yer alan takımlardı. Fenerbahçe, Trabzon ve Kasımpaşa ile oynadık. Şimdi de yine yukarılarda yer alan ve iyi bir takım olan Beşiktaş’la oynayacağız. Geride bıraktığımız 3 maçta iyi futbol oynadığımızı söyleyebilirim. Olumlu işler yapmaya çalıştık alabildiğimiz puanları aldık belki daha da alabilirdik. Şimdi bu halkanın son maçı Beşiktaş maçı elimizden geleni yapacağız. İyi motiveyiz. Diğer maçları nasıl ciddiye aldıysak bu maçı da ciddi alacağız. Hep söylüyorum. İyi bir takımımız var güveniyoruz kalitesine de inanıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapıp ordan iyi bir skorla dönmek istiyoruz. Tabi ki de daha iyisini yapmak zorundayız, bunu yapabileceğimizi biliyoruz. Futbolcularımız kapasitelerinin üstüne çıkabilecektir, biz de bunu yapmalarını sağlayacağız."

3 OCAK'DA ANTALYA'DA BULUŞACAKLAR

Hırvat teknik adam, Kayserisporlu oyuncuların Beşiktaş maçı sonrası 10 günlük izine çıkacaklarını ve 3 Ocak'da Antalya kampında buluşacaklarını belirtti. Prosinecki, "Son maçın ardından tatile çıkacaklar orada iyi dinlensinler futboldan uzaklaşsınlar biraz. Sonra tekrar bütün güçleriyle buraya gelsinler istiyoruz. Tatilin iyi geleceğini düşünüyorum. Sonra Antalya’da 14 günlük hazırlık kampımız olacak ardından lige başlayacağız. İlk yarının çok daha üstünde performans ortaya koyarız ve bizim için daha iyi olur umarım" diye görüşlerini dile getirdi.

2 OYUNCU ALABİLİRİZ

Prosinecki, devre arasında oyuncu takviyesi konusunda yönetimle görüştüklerini de belirterek sözlerini şöyle tamamladı: 

"Beşiktaş maçını oynayacağız bütün ilgimiz düşüncemiz Beşiktaş maçı o bittikten sonra oturup konuşuruz. Kulübün neye ihtiyacı var bizim neye ihtiyacımız var takımda fark yaratacak yardımcı olacak bizi bir yerlere taşıyacak bir oyuncu alabiliriz. Ekonomik olarak güçlü bir takımız. Bir ya da iki bölgeye takviye yapmak için değerlendirme yapacağız oyuncular belli olursa almayı düşünebiliriz."

Kayserispor menajeri Süleyman Hurma da Cangele'nin Beşiktaş maçı kadrosunda olmadığı için erkenden Kayseri'den ayrıldığını, biri defans biri orta saha oyuncusu olmak üzere 2 oyuncu transferini gerçekleştireceklerini ve yeni oyuncuların Antalya kampına katılacaklarını söyledi.

BOBO: "DEĞİŞİK DUYGULAR İÇİNDEYİM"

Kayserispor'un Brezilyalı golcü oyuncusu Bobo, Beşiktaş maçında kendisinden gol beklentileri olduğu yolundaki gazetecilerin sorularına "Bilmiyorum inşallah atarım. Benim için farklı maç olacak, farklı duygular olabilir. Beşiktaş’ta 5.5 yıl forma giydim. Çok güzel günler, şampiyonluk yaşadık. Müthiş bir atmosfer, güzel bir birlikteliğimiz vardı. Çok iyi bir taraftara sahip. Türkiye’nin en ateşli taraftarı onlarda. Ama artık o etap benim için geride kaldı. Buranın başarısı için çalışıyorum. Beşiktaş deplasmanında da elimden geleni yapacağım" yanıtını verdi.


OE-DÖ(OE/AÖ) FOTOĞRAF