PTT 1'inci Lig'de bir türlü istediği sonuçları alamayan Samsunspor, Adana Demirspor'u gözüne kestirdi. Teknik Direktör Besim Durmuş, nezaretinde çalışmalarını hız kesmeden sürdrüren Kırmızı Beyazlılar, bugünü taktik çift kale maç yaparak geçirdi.

Adana Demirspor'un özellikle evindeki maçlarda çok iyi performans ortaya koyduğunu belirten Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, "Rakibimiz ligin kaliteli futbol oynayan ekiplerinden. Ama şartlar ne olursa olsun bizim de kazanmaktan başka bir düşüncemiz olamaz. Amacımız Adana deplasmanından 3 puanla dönmek ve devreyi galibiyetle kapatmak. Tüm çalışmalarımızı bu hedef doğrultusunda yaptık. Takımıma güveniyorum" dedi.

HERŞEY GÜZEL OLACAK

Takım kaptanı Turgay Gölbaşı ise, "Aldığımız sonuçlar bizi de çok şaşırtıyor. Bir çok maçta öne geçmemize rağmen galibiyete uzanamadık. Bu durum da bizim üzerimizde büyük bir stres oluşturdu. Adana deplasmanından galibiyetle dönüp moral bulmak ve devre arasında da bu moralle çalışarak Samsunspor'u daha iyi yerlere getirmek istiyoruz. Bunu başaracak güce ve kaliteye sahibiz. Önümüzdeki günlerde herşey daha güzel olacak" diye konuştu.


İA(MS/AÖ)