Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği çalışanlarıyla bir araya gelen Beşiktaş Dostları Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, derneğin projeleri hakkında bilgi alırken, ilerleyen zamanlarda ortak projelere de imza atmak istediklerini dile getirdiler. Derneğin, tekstil, nakış ve grafik atölyelerini de gezen Beşiktaş Dostları Derneği, Genel Başkan Ramazan Baş'tan omurilik felci ve önlenebilir kazalar konusunda da bilgi aldı.

Beşiktaş Dostları Derneği Başkanı Bülent Deriş ve Yönetim Kurulu üyelerini karşılayan TOFD Genel Başkanı Ramazan Baş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Spor kulüpleri ve taraftarları; birlik ve beraberliğin ne denli önemli olduğunu gösteren öğelerdir. Bu birliklerin sosyal sorumluluk bilinciyle de güçlenmesi gerekiyor. Bu kapsamda Sayın Bülent Deriş Bey ve yönetim kuruluna derneğimize gösterdikleri ilgi için teşekkür ederiz" dedi.

Geçmiş dönemde Beşiktaş Spor Kulübü Başkan Adayı da olan Bülent Deriş ise Beşiktaş'ın, halkın her kesimini ve her düşünceyi kucakladığını belirterek, derneğe destek olmanın yanı sıra ortak projelere imza atma isteğiyle ziyareti gerçekleştirdiklerini aktardı. Deriş, "Eminim ilerleyen zamanlarda hem engelli kardeşlerimizi hem de Beşiktaş Sevdalılarını memnun edecek işleri beraberce gerçekleştireceğiz" dedi.

Ziyaret sonunda, Beşiktaş futbol takımı tarafından imzalanan formalar dernekte görev yapan engellilere hediye edildi.


UD(UD/FG) FOTOĞRAF