Sinan, ailesinin yaşadığı Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde Beşiktaşlılar Futbol Okulu’nu ziyaret etti. Okulda öğrencilerin sevgi gösterileriyle karşılanan Sinan, bu arada siyah beyazlı formayı giydi. Kendisine 11 takımdan transfer teklif geldiğini, ancak bu kulüpler arasından Beşiktaş’ı tercih ettiğini açıklayan Sinan, daha sonra şunları söyledi:

"Alt yapıdayken beni çok isteyen takım vardı. Benim Beşiktaş’ı seçmemdeki en büyük faktör Samet Aybaba'dır. Çünkü gençlere verdiği önem belli. Bursa Merinos’tan Volkan Şen’i Bursaspor’a alıp büyük bir yıldız yaptı. Sercan Yıldırım gibi bir yeteneği alt yapıdan çıkartıp zirveye taşıdı. Benim Beşiktaş’ı seçmemdeki en büyük faktör Samet Aybaba'dır."

Sinan, bundan sonraki hedefiyle ilgili olarak da, "İlk önce Beşiktaş’ta kalıcı olmak. Beşiktaş kulübüne iyi bir birey olmak, kendimi sevdirmek, attığım gollerle takımı sırtlayabilmek, taraftarın gönlünü fethedebilmek. Sonraki hedefim A millyi takıma hizmet etmek" dedi.

Beşiktaş'tan ayrılan Portekizli Ricardo Quaresma'nın formasını giymek istediğini de vurgulayan Sinan, "Sezon başı federasyona bildirilmediyse 7 numarayı giymek istiyorum. Bildirildiyse doğum tarihim 94'ü giyeceğim" dedi.



SA(FK/AÖ) FOTOĞRAF