Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta mücadele Isparta Emrespor'un bağlı bulunduğu Isparta Emrespor Futbol Yatırımları A.Ş., satışa sunuldu. Kulübün sahibi İsmail Çalışkan, Beşiktaş'ın eski yıldız oyuncusu Oktay Derelioğlu'na teklif götürdü. Isparta'ya gelerek 2 haftadır takımın maçlarını izleyen Oktay Derelioğlu, çeşitli temaslarda bulundu. Derelioğlu, Isparta Emrespor Kulüp Başkanı Ali Çalışkan ve kulüp sahibi İsmail Çalışkan'la görüştü.

Görüşmelerin ardından açıklama yapan Oktay Derelioğlu, kendisinin takıma talip olmadığını, Kulüp Başkanı Ali Çalışkan'ın babası, kulübün sahibi olan İsmail Çalışkan'ın teklifte bulunduğunu belirtti. Türkiye'de pek çok takımın borç batağında olduğunu belirten eski milli futbolcu, kulübü tanımak için incelemelerde bulunduğunu anlattı.

SÜPER LİGE ÇIKARIZ

Isparta'nın güzel bir şehir olduğunu belirten Derelioğlu, "Satışın gerçekleşmesi halinde, hedefim 5 yılda takımı Süper Lig'e çıkarmak. Şehre gelmemdeki ve maçları izlememdeki amaç havayı koklamak" diye konuştu.

SAMET AYBABA İLE DE GÖRÜŞMÜŞ

Isparta Emrespor A.Ş.'nin satışına ilişkin Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba ile bu konuyu görüştüğünü vurgulayan Derelioğlu, "En son bu konuyu Samet Hocayla görüştüm. 'Sen oluştur, o güç arkanda yoksa bu işe girme' dedi. Anlaşma sağlanırsa kendi ekibimle buraya geleceğiz" dedi.