SUNDERLAND ECHO:"SUNDERLAND MADDİ KRİZ İÇİNDE OLAN BEŞİKTAŞ'A ALMEIDA İÇİN 3 MİLYON POUND TEKLİF ETMEYE HAZIRLANIYOR"

İngiltere'nin Sunderland kentinde yayın yapan 'Sunderland Echo' gazetesinin haberine göre, Premier Lig'de bu sezon oynanan 22 karşılaşma sonrası topladığı 27 puan ile 10. sırada yer alan Sunderlann takımın teknik direktörü Martin O'Neill'in Almeida ile ciddi olarak ilgilendiği belirtildi. Haberde Almeida'nın fiziksel özellikleri bakımında O'Neill'in tam istediği standartlarda bir oyuncu olduğuna vurgu yapıldı. Ayrıca haberde Beşiktaş'ın maddi bir kriz içinde olduğu ve bu nedenle 3 milyon Pound (yaklaşık 5 milyon Euro) bonservis bedeli ile Portekizli oyuncunun İngiltere'ye transferinin gerçekleşebileceği kaydedildi.

Hugo Almeida ile Sunderland'in yanı sıra Premier Lig'in köklü takımlarından Everton'un da ilgililendiği belirten gazete, Sunderland teknik direktötü Martin O'Neill'in Almeida konusunda ısrarcı olduğunu ve transferin gerçekleşmesi için oyuncuya verilmesi planlanan bonservis bedelinde artış yapılabileceği ifade edildi.

İNGİLİZ TAKIMLARININ ALMEIDA İLE İLGİLENMESİ PORTEKZİ BASININDA DA GENİŞ YER BULDU

Öte yandan İngiliz basınında çıkan bu haberler Portekiz'de de yankı buldu. Portekiz'in spor gazeteleri Record ve Abola internet sitelerinde Almeida hakkındaki haberlere geniş yer verdiler.


ÖÖ(UD/FG)