"İSİMLER MAÇ KAZANMIYOR, SAHADA OYNAMANIZ LAZIM"


"ONLAR MAÇI KAZANMAK İSTEYECEKLER. BİZ DE KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ"


UEFA Avrupa Ligi İkinci Turu ilk maçında yarın deplasmanda Braga ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ın Portekizli oyuncusu Ricardo Quaresma, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


Maçın oynanacağı Municipal Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında Quaresma, ilk olarak maç ile ligili görüşlerini belirtti.


"Braga çok iyi bir takım. Son yıllarda aldıkları başarılar ortada. Geçen sezon Avrupa Ligi'nde final oynamaları güçlerini daha iyi ortaya koyuyor. Onlar maçı kazanmak isteyecekler. Biz de kazanmak için sahaya çıkacağız. Hocamızın Braga ile ilgili verdiği bilgiler doğrultusunda maça iyi hazırlandık ve elimizden geleni yapacağız."


"YARIN OLMASI GEREKEN QUARESMA GİBİ SAHADA OLACAĞIM"


Quaresma, Fenerbahçe maçı öncesi Beşiktaş'ın oynadığı Mersin İdman Yurdu maçında gördüğü kırmızı kart ile ilgili de şunları söyledi:


"Taraftarın bana olan güven ve inancının farkındayım. Ben bugüne kadar yapmak istediklerimi yaparak takıma katkı sağlamaya çalıştım. Yarın her zamanki gibi elimden geleni yapmaya çalışacağım. Ligde gördüğüm kırmızı kart, düşünmeden ve yanlış yapılmış bir şeydi. Bunu geride bırakıp yarın olması gereken Quaresma gibi sahada olacağım."


"İSİMLER MAÇ KAZANMIYOR, SAHADA OYNAMANIZ LAZIM"


Türkiye Ligi ile UEFA Avrupa Ligi'nin birbirinden çok farklı kulvarlar olduğunu vurgulayan Portekizli futbolcu, "Çok iyi takıma ve futbolculara sahibiz. İsimler maç kazanmıyor, sahada oynamanız lazım. Biz de sahada oynayarak, yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.


ÖVÜNÇ ÖZDEM - BRAGA / DHA