Gustavia Restoran Cafe'de gerçekleşen toplantıya Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyeleri Levent Erdoğan, Erdal Karacan ve Seyit Ateş, Disiplin Kurulu Başkanı Turgut Tümer, siyah beyazlı ekibin unutulmaz futbolcularından Tezcan Ozan, Mehmet Ekşi ve Necdet Ergün katıldı. Balıkesir'de yaşayan bir başka efsane isim Coşkun Ehlidil de toplantıda eski arkadaşlarıyla özlem giderdi.

Balıkesirli Beşiktaşlılarla buluşmanın kendilerine mutluluk verdiğini belirten Levent Erdoğan, bundan sonra Akhisar, Alaşehir, Manisa, Kuşadası, Marmaris, Bodrum'daki Beşiktaşlılarla da biraraya geleceklerini söyledi. Bu tür ziyaretleri sıklaştıracaklarını açıklayan Levent Erdoğan, Beşiktaş da yaşanan gelişmeleri, devre arasında yapılması düşünülen transferleri anlattı. Levent Erdoğan, şöyle dedi:

"ARA TRANSFERDE TAKVİYE YAPILACAK"

"Ankaragücü ile oynadığımız kupa maçı sizi yanıltmasın. Hocamız o karşılaşmada gençlere şans tanıdı. Gençlerden ümitliyiz. Maç eksiklikleri var. Fazla transfer külfeti olmadan, akıllı yönetim ile başarıya ulaşacağız. Ara transfer döneminde teknik heyetin isteği doğrultusunda bir kaç takviye yapabiliriz. Nisan ayında yeni stadın yapımı başlayacak. Dünyada ideal stat kapasitesi 30-45 bin. Yeni stadımız 36 bin kişi kapasiteli olacak. Stat, İstanbul'un tarihi dokusuna saygı gösterilerek yapılacak. Yeni stadın bitmesiyle birlikte gelirler artacak, kulüp rahatlayacak. Ayrıca Gaziosmanpaşa’da güzel bir alt yapı tesisi yapılacak. Ümraniye tesisleri de gündemde. Bu çalışmalarla alt yapı daha rahat bir ortamda çalışacak. Alt yapıya önem veriyoruz."

"SIKINTILARA RAĞMEN İYİ YOLDAYIZ"

Profesyonel yönetim ve kurumsallaşmaya yönelik çalışmalar yaptıklarını da sözlerine ekleyen Levent Erdoğan, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Yaşadığımız ekonomik sıkıntıları aşmak için canla başla çalışıyoruz. Sıkıntılara rağmen iyi yoldayız. Zor günler geçiriyoruz. Gelirlerin dönüşümü başladığında kulüp rahatlayacak. Kısa vadeli borçlar var. Eski futbolcuların alacakları ödeniyor. Yaşananlar bize ders oldu. 2013 yılında UEFA'nın yeni kriterleri gelecek. Yönetimler, kendi dönemlerindeki borçlardan sorumlu olacak. Yapacağımız tüzük değişikliği ile borçlanmaya sınırlama gelecek."



CY(YC/AÖ) FOTOĞRAF