Kayserispor’la gece yapacakları özel maç için özel uçakla Kayseri Erkilet hava alanına gelen Beşiktaş kafilesini 50 kadar siyah beyazlı taraftar çiçeklerle karşıladı. Kayserili futbolseverler de sarı kırmızılı ekipte uzun yıllar görev yapan Aybaba’yı bağırlarına bastı. Samet Aybaba, bir Kayserispor taraftarının ‘’Beşiktaş’a gidince gençleşmişsiniz hocam’’ sözlerine karşılık, ’’İnsan yuvasına dönünce böyle oluyor’’ yanıtını verdi. Kayseri Beşiktaşlılar Derneği yöneticilerinin Beşiktaşlı yöneticilere yaptığı iftar yemeği teklifi, siyah beyazlılar tarafından ’’Kayserispor Kulübünün iftar yemeğine davetliyiz. Allah kabul etsin, teşekkür ederiz’’ dediler. Beşiktaşlı oyuncular, kendilerini Kayseri Hilton Oteli'ne götüren otobüse binerken, Çarşı grubu tarafından ‘’Çocukluğumuzun Beşiktaş’ı sizlere güveniyoruz’’ pankartı açıldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, havalanında DHA’ya yaptığı açıklamada Kayseri’de bulunmaktan mutlu olduğunu, yıllarca teknik adam olarak çalıştığı Kayseri’deki özel maçın önemli bir ölçü olduğunu söyledi. Aybaba, ‘’Beşiktaş olarak hem lig için hazırlanıyor hem de transfer için çalışıyoruz’’ dedi.

TAKAS SÖZ KONUSU DEĞİL

Beşiktaş’ın teknik patronu Samet Aybaba, Quaresma’nın takas yöntemiyle Galatasaray veya bir başka kulübe gideceği yolundaki soruya ise ‘’Oueresma’nın şu anda takası söz konusu değil. Onunla ilgili hep bir şeyler söyleniyor ama öyle bir şey yok, şu anda’’ diye sözlerini tamamladı.



OE,DÖ(OE/Aİ)