Siyah Beyazlı kulübün bir süre önce anlaşmaya vardığı ancak daha sonra bekleme kararı aldığı Rıza Çalımbay konusunda Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Çalımbay ile görüşen yönetim kurulu üylerinin karar aşamasına geldiği öğrenildi.

Yapılan görüşmede Mecnun Otyakmaz'ın Siyah Beyazlı yöneticilere konu ile ilgili bir an önce karar vermelerini istediği kaydedilirken, şu ifadeleri kullandığı belirtildi;

"Biz Rıza Çalımbay ile yola devam etmek istiyoruz. Ancak Sayın Çalımbay'ın Beşiktaş'tan teklif gelmesi durumunda takımdan ayrılması söz konusu olacaktır. Ancak bir süredir bu konu ile ilgili kesin bir açıklama duymadık. Sivasspor'un yeni sezon için hazırlıkları ve transfer çalışmaları olacak. Bu çalışmaların sağlıklı olması için kararınızı vermenizi istiyoruz."

RIZA ÇALIMBAY: "BENİM ŞU AN TEK DÜŞÜNDÜĞÜM KONU SİVASSPOR'DUR"

Rıza Çalımbay ise konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Beşiktaş yönetimi ile son bir görüşme yaptığını ancak kendisine kesin bir geri dönüş olmadığını belirterek, şunları söyledi;

"Ben Beşiktaş yönetimi ile son bir görüşme yaptım. Artık bir karar vermeleri gerektiğini ve benim Sivasspor için çalışmalara başlayacağımı ifade ettim. Benden ve başkan Mecnun Otyakmaz'dan süre istediler. Ancak benim şu an tek düşündüğüm konu Sivasspor'dur. Yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayacağız. Benimle ilgili bir tasarrufları olur ise artık Başkan Otyakmaz ile görüşmeleri gerekecek."


ÖÖ(UD/FG)