Siyah Beyazlı takımın Avusturya'da yaptığı hazırlık kampına dahil olmayacak olan iki futbolcunun, Nevzat Demir Tesisleri'nde kendilerine tahsis edilen antrenör eşliğinde antrenman yapacakları belirtildi.

Aybaba'nın kadroda düşünmediği Alves ile birlikte çalışma yapacak olan iki futbolcunun, menajerleri aracılığı ile takım aradığı ve Siyah Beyazlı kulübün oyuncuların transferleri için kolaylık sağlamaya hazır olduğu kaydedildi.

KASIMPAŞA, ERNST TRANSFERİNİ BU AKŞAM TAMAMLAYACAK

Öte yandan Kasımpaşa ile anlaşan Fabian Ernst, Beşiktaş ile Kasımpaşa Kulübü arasındaki temasların tamamlanmasının ardından yeni kulübü ile antrenmanlara başlayacak. Alman oyuncu için Siyah Beyazlı kulübe bonservis bedeli ödemeyecek olan Kasımpaşa'nın bu transferi bu akşam saatlerine kadar tamamlaması bekleniyor.

SIVOK, ALMEIDA VE HOLOSKO BU AKŞAM HAZIRLIK KAMPINA KATILACAK

Bu arada tatilleri sona eren Almeida, Sivok ve Holosko, bu akşam Beşiktaş'ın Avusturya'nın Seefeld bölgesinde yaptığı kampa katılacaklar. Saat 19.30 yapılacak antrenmana çıkacak olan futbolcular, yeni sezon öncesi ilk Siyah Beyazlı takımla ilk çalışmalarını gerçekleştirecekler.


ÖÖ(UD/FG)