Dün akşam Demirören Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in ev sahipliğinde düzenlenen kutlama yemeğinde, yeni sezon için de Milangaz ile yola devam edilmesi durumunun büyük ölçüde sağlandığı öğrenildi. 3 kupa zaferinden sonra takımın durumundan ve sponsorluk anlaşmasından çok memnun olan Erdoğan Demirören'in, yeni sezonda da Siyah Beyazlı takıma sponsor olamaya hazırlandığı belirtildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Beşiktaş Basketbol Komitesi Başkanı Abdullah Sözer, yeni sezonda da Milangaz sponsorluğunda yola devam edilme durumunun yüzde 95 oranında olduğunıu söyledi. Sözer, "Dün akşam Sayın Erdoğan Demirören'in ev sahipliğinde güzel bir kutlama yemeği gerçekleştirildi. Yemekte yeni sezonda Milangaz ile yola devam edilip edilmeyeceği konusuda gündeme geldi. Bu konu ile ilgili resmi imzalar şu an için atılmasa da, yüzde 95 Milangaz ve Demirören Şirketler Grubu ile sponsorluk anlaşmamız devam edecek. Önümüzdeki günlerde bu konu ile ilgili resmi açıklamayı yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Abdullah Sözer, aynı zamanda takımın baş antrenörü Ergin Ataman ile yola devam edeceklerini sözlerine eklerken, yapacakları yeni transferler ile gelecek sezon Euroleague başarı kazanmak için mücadele edeceklerini belirtti.


ÖÖ(UD/FG)