Bugüne kadar Allan Mcgregor, Mehmet Akgün, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Uğur Boral ve Julien Escude'yi transfer eden Siyah Beyazlı yönetim Egemen Korkmaz, Fabian Ersnt, Ekrem Dağ, Rüştü Reçber ve Mehmet Aurelio ile yollarını ayırdı. Ayrıca Teknik Direktör Samet Aybaba'nın isteği doğrultusunda genç futbolculardan Hasan Türk, Kadir Arı, Mertcan Aktaş, Emre Özkan ve Erkan Kaş A takım kadrosuna dahil edildiler. Filip Holosko, Tomas Sivok ve Ersan Gülüm ile yeni sözleşme imzalayan futbol komitesi, Simao Sabrosa, Ricardo Quaresma ve Julıo Alves ile de yollarını ayırmanın hesapları yapıyor.

SİYAH BEYAZLI KULÜP SEZON BAŞLAMADAN SIMAO, QUARESMA VE ALVES KONUSUNDA SONUCA ULAŞMAYA ÇALIŞACAK

Simao, Quaresma ve Alves'in sözleşmelerini feshetmek için çaba harcayan Siyah Beyazlı kulüp bu hafta içinde 3 oyuncunun menajeri ile bir araya gelip oyuncular hakkında son kararı vermeye çalışacak. Bu üç oyuncuya bugüne kadar farklı takımlardan resmi bir teklif gelmezken, futbol komitesinin Simao, Quaresma ve Alves konusunda nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor.

FUTBOL KOMİTESİ YİNE BU HAFTA İÇİNDE DANKO LAZOVIC TRANSFERİNİ TAMAMLAMAYI PLANLIYOR

Tamer Kıran başkanlığındaki futbol komitesi bir yandan takımdan gönderilecek oyuncular hakkında temaslarını yürütürken, diğer yandan da teknik direktör Aybaba'nın isteği doğrultusunda yabancı bir forvet oyuncusunu kadroya katmak için yoğun çaba harcıyor. Son 1 ayda 20'ye yakın futbolcu hakkında araştırma yapan ve Rusya'nın Zenit Saint Petersburg takımında forma giyen Danko Lazovic'i transfer etmeye karar veren Siyah Beyazlı yönetim bu hafta içinde 29 yaşındaki oyuncu ve kulübü ile anlaşmaya varmak için görüşmelerini sürdürecek. Anlaşılmaların sağlanması halinde Sırp futbolcunun sezon başlamadan İstanbul'a gelip Beşiktaş ile mukavele imzalaması bekleniyor.


ÖÖ(GH/FG)