Portekiz'in iki önemli spor gazetesi Abola ve Record'un, Carvalhal'ın Beşiktaş ile anlaşarak sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiğini duyurdu.

ABOLA GAZETESİ: "CARVALHAL ARTIK BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜ DEĞİL"

Abola Gazetesi konu ile ilgili haberinde, "Carvalhal artık Beşiktaş teknik direktörü değil" başlığını kullandı.

Gazetede Beşiktaş'ın yeni başkanı Fikret Orman'ın sezon sonuna kadar anlaşması bulunan Carvalhal ile yollarını ayırmayı seçtiği belirtildi. Özellikle son haftalarda Beşiktaş'ın Tükiye Ligi'nde aldığı başarısız sonuçların bu duruma yol açtığı da vurgulandı. Ancak gazete, Carvalhal yönetimindeki Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon iyi işler yaptığını, ligde Play-Off'a kaldığını hatırlatırken, özellikle oyunculara geç yapılan ödemelerin, maaşların zamanında verilmemesinin başarısızlıkta pay sahibi olduğu dile getirildi.

RECORD GAZETESİ: "4 AYDIR MAAŞ ÖDEYEMEYEN TÜRK KULÜBÜ, MADDİ AÇIDAN KRİZ YAŞIYOR"

Record Gazetesi ise haberinin başlığında "Beşiktaş'ta yeni başkan, yeni teknik direktör" ifadesini kullandı.

Carvalhal'ın sözleşmesinin dün yönetim kurulu tarafından feshedildiğini duyuran gazete, 2011 Ağustos ayından bu yana Beşiktaş'ın başında olan teknik adamın yerine Tayfur Havutçu'nun göreve getirildiği belirtildi.

Ayrıca Beşiktaş'ta yaşanan maddi krize de değinen Record gazetesi, "4 aydır maaş ödeyemeyen Türk Kulübü, maddi açıdan kriz yaşıyor" ifadelerine yer verdi.


(ÖÖ/UD/FG)