Tecrübeli teknik adam bugün Nevzat Demir Tesisleri'nde futbolcuları ile yaptığı toplantıda, önlerinde lig mücadelesini gerçekleştirecekeri 31 maç daha olduğunu ve pazartesi günü oynayacakları Sanica Boru Elazığspor karşılaşması ile İnönü Stadı'nda ilk galibiyetlerini almaları gerektiğini vurguladı.

Aybaba, sezonunun ilk üç maçında ortaya koydukları performans ile futbol kamuoyunun olumlu eleştirilerinin oyuncularında rahatlık yaratmaması gerektiğini de belirtirken, şunları söyledi.

"Sezon öncesi çok iyi bir çalışma dönemi geçirdik ve çalışmalarımızın karşılığını ilk 3 maçtaki performansımız ile almaya başladık. Önümüzde 31 karşılaşma daha var. Lig sonuna kadar aynı ciddiyette devam etmemiz gerekiyor. Sezon öncesi bizi fazla şans tanımayanlar, ilk üç maç sonunda olumlu eleştiriler yöneltmeye başladılar. Ancak bu durum sizi rehavet yöneltmesin. Henüz başardığımız birşey yok. Sadece üç maçı geride bıraktık. Sanica Boru Elazığspor karşılaşması çok önemli bir mücadele olacak. İnönü Stadı'nda sezonun ilk galibiyeti almalıyız. İnönü Stadı bizim evimiz ve İnönü'de mağlubiyet yaşamak istemiyorum. Sezon boyunca en önemli önceliklerimizden biri de kendi evimizde iyi futbolla galip gelmek olacak. Pazartesi günü ilk galibiyetimizi alarak bu seriye başlamamız gerekiyor".


ÖÖ(GH/FG)