Haftaya Fenerbahçe ile birlikte lider giren siyah beyazlılar, rakibinin puan kaybetmesiyle zirvede tek kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 11.haftasında Beşiktaş, deplasmanda Karabükspor'a konuk oldu. Karşılaşma Beşiktaş'ın vuruşu ile başladı. İlk yarıda daha atak oynayan takım ev sahibine oranla Beşiktaş'tı. Karabükspor ile oyunu kendi yarı sahasında kabul etti ve duran toplarla gol aradı. İki takımda istediği fırsatları bulamadı ve devre 0-0 sona erdi.

DEMBA BA VE SOSA’DAN 2 DAKİKADA 2 GOL   

İkinci yarıya Beşiktaş etkili başladı. 53. dakikada kendi yarı sahasından hızlı çıkan Siyah-beyazlılar'da Sosa, Demba Ba'ya etkili bir pas attı ve Senegali yıldız topu filelerle buluşturdu. 0-1.

Bu golden sadece 2 dakika sonra Beşiktaş Karabükspor kalesine yine etkili. Sosa'nın ortasına arka direkte bulunan Demba Ba sert bir kafa vuruşuyla skoru 2-0 yaptı.

Beşiktaş, 2-0 öne geçtikten sonra da ataklarına devam etti. Kerim Frei'ın ara pasında Demba Ba kaleciyi de çalımladı ancak Emre Güngör topu son anda kornere attı. 65. dakikada Traore topu filelere gönderdi ancak yan hakem pozisyonu ofsayt olarak değerlendirdi. 73. dakikada gecenin yıldızı Demba Ba oyundan çıktı ve yerine Mustafa Pektemek girdi.

83. dakikada Beşiktaş defansının inanılmaz hatasında Musa Çağıran skoru 2-1 yaptı ve kalan dakikalar için umut doğdu.  90. dakikada Beşiktaş'ta Mustafa Pektemek kırmızı kart gördü.Ancak kalan dakikalarda gol olmadı ve Beşiktaş sahadan 3 puanla ayrıldı.

Bu sonuçla Beşiktaş puanını 23'e çıkardı. Ligin dibine demir atan Karabükspor ise sekiz puanda kaldı. (Fanatik)