Swissotel Grand İzmir’in altına taşınan Kartal Yuvası’nın açılışında gazetecilerin soruları üzerine açıklama yapan Başkan Fikret Orman, şunları söyledi:

"Beşiktaş’ta adaletin olması lazım. Futbolcular arasında parasal olarak uçurum bulunmamalı. Bu konudaki duruşumuz net ve belli. Quaresma bizim en pahalı oyuncumuz. Onun takımda kalabilmesi için bazı fedekarlıkta bulunması, şartlarımızı kabul etmesi gerekir. Bizim istediklerimizi yerine getirecek ki, daha sonraki aşamada top eknik direktörümüz Samet Aybaba’ya geçsin. Ancak yönetim olarak Quaresma konusunda çizgimizden kesinlikle geri adım atmayacağız."

Siyah beyazlı takımla ilgili değerlendirmede de bulunan Başkan Fikret Orman, bu sezon şampiyonluk konusunda çok umutlu olduğunu belirtirken şöyle konuştu:

"Lig uzun bir maraton. Beşiktaş şu anda tam bir kolej takımı havasında. Takım ruhu olarak da en üst seviyedeyiz. Bu sezon şampiyonluktan çok umutluyum. Hem kupada hem ligde yolumuza devam ediyoruz. Gaziantepspor maçında olduğu gibi bazen lastik patlayabilir, ancak hedeften sapmayız."

Kartal Yuvası’nın kurdelesini İzmir Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sırrı Aydoğan, İzmir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Serhat Kutlu, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ve eski dernek başkanı Yekta Varnalı ile birlikte kesen Başkan Orman, şöyle dedi;

"İzmir’in en güzel yerinde, Beşiktaş’a çok yakışan bir mağaza açtık. Türkiye genelinde bu mağazaların devamı da gelecek. Kulübe kalıcı gelir sağlama konusunda Kartal Yuvaları’nın çok büyük önemi var. Yaz kreasyonumuzdan sonra kış kreasyonumuzu da taraftarlarımızın beğenisine sunduk. Bütün Beşiktaş camiasına hayırlı olmasını diliyorum."

Açılışa sonradan katılan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Başkan Orman’ı tebrik etti, sunucu Ece Erken de mağazanın ilk konukları arasında yer aldı.


OB(YC/AÖ) FOTOĞRAF