Hilton Otel’de düzenlenen toplantıda dernek üyelerine projelerini açıklayan Fikret Orman, "Seçim sürecinde Serdar Adalı’yı destekliyordum. Adalı, adaylıktan çekilince diğer adaylar kongre üyesi olarak beni tatmin etmediği için aileme ve yakınlarıma danışmadan 8 gün önce göreve talip oldum" dedi. Fikret Orman, daha sonra şunları söyledi:

"Yoğun ve yorucu bir dönem oldu. Listeler teslim edildi. Stresi üzerimden attım. Seçimden sonra da yoğun bir tempo bizi bekliyor. Önümüzde zor bir süreç olduğunun farkındayım. İki aylık planlama süresinin ardından icraata başlayacağız. Kulübün kira, yayın, stat, akla gelebilecek tüm gelirleri temlik altında. En önemli projemiz stat. Beşiktaş’ı mali disipline kavuşturmak istiyoruz. Eskisi gibi alt yapıya önem veren, duruşu olan bir kulüp haline gelebilmeyi hedefliyoruz. Seçim süreci lehime gözükmese de İzmir’deki kongre üyeleriyle bir araya gelecektim. Lehime gözüktüğü için kendimi, hedeflerimi İzmir’de anlatmaya daha da zorunlu hissettim."

Beşiktaş'ın Süper Lig’de şampiyonluk şansının sürdüğünü de belirten Fikret Orman, “Şampiyon olamasak da ikincilik şansımız var. Sezon sonunda fazla sayıda transfere karşıyım. Kadro istikrarının korunmasından yanayım" diye konuştu.


EK(TB/AÖ) FOTOĞRAF