Belediye Başkanı İrfan Dinç, lisansı Boluspor’da bulunan forvet oyuncusu Gürkan İzmirlioğlu’nun Çankırıspor’a transferi ile ilgili makamında basın toplantısı düzenledi. Dinç, "Çankırıspor sıkıntılı günler geçiriyor. Bizler de imkanlarımız ölçüsünde takımımıza destek olmaya çalışıyoruz. Hocamıza iyi bir futbolcu bulmasını istedim. O da Gürkan’ı önerdi. Sağolsun Boluspor yöneticileri de anlayış gösterince bu transferi gerçekleştirdik. Çankırıspor’a ve taraftarlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Kulüp Başkanı Sevda Karaali ise Çankırı’da özellikle vali ve belediye başkanının son zamanlardaki desteklerine teşekkür ederken, kulüp olarak yetenekli gençleri Türk futboluna kazandırmayı amaçladıklarını söyledi. Toplantıya katılan Teknik Direktör Hakan Yılmaz da daha önce Çankırıspor forması giyen Gürkan’ın güçlerine güç katacağını söyledi.

Kendisini 3 yıllığına Çankırısporlu yapan imzayı atan Gürkan İzmirlioğlu, Çankırı’da geçmişte futbol oynadığını, Çankırı ve Çankırılılar’ı sevdiğini belirterek, “Buraya başarılı olmak için geldim. Takım halinde başarılı olacağımıza da inanıyorum” diye konuştu.



EY (AY/RT)