Bayern Münih, yeni sezon öncesi ilk uluslararası testi zorlansa da başarıyla geçti. Bavyera ekibi, Bundesliga'nın başlamasına bir hafta kala sahasında yapılan uluslararası hazırlık turnuvasını kazandı.


Bayern final maçında İngiliz ekibi Manchester City'yi 2-1'lik skorla geçti. Bayern Münih, Alvaro Negredo'nun 61'nci dakikada attığı golle geriye düşse de 68 bin kişinin izlediği maçı Thomas Müller'in 66'ncı dakikada penaltıdan ve oyuna sonradan giren Mario Mandzukic'in (73.) golleriyle çevirerek sahadan galip ayrıldı ve moral buldu. Bayern Münih, geçen Cumartesi oynanan Süper Kupa maçında Borussia Dortmund'a 4-2 mağlup olmuştu.

Maçın adamı seçilen Thomas Müller “İyi takımız ama Manchester City gibi büyük bir takımla oynadığımız zaman savunmada açık verebiliyoruz” dedi.


Pep Guardiola'nın yıldızlar topluluğu, hafta sonunda başlayacak olan Federasyon Kupası ilk tur maçlarında pazartesi günü dördüncü lig ekibi Schwarz-Weiß Rehden ile karşılaşacak.

Kingsley Boaetng'in golü Milan'a galibiyeti getirdi



Bayyern onbiri final karşılaşmasında kısmen üstünlük kurabildi ve 2:0 kazandığı Sao Paulo maçındaki gibi hem bol fırsat harcadı, hem de savunmada gedik verdi. İspanyol teknik adamın önümüzdeki günlerde özellikle savunma hattına çeki düzen vermesi gerekecek.


Üçüncülük Milan'ın


Turnuvada 3'üncülüğü Milan elde etti. İtalyan devi, üçüncülük maçında Brezilya ekibi Sao Paulo'ya 1-0 üstünlük sağladı. Milan'ın golünü oyunca ikinci yarıda dahil olan Kingsley Boateng (53.) attı. İlk maçında Bayern Münih'e 2-0 kaybeden Sao Paulo böylece ikinci mağlubiyetini almış oldu. Milan ise ilk maçında Manchester City'ye 5-3 yenilmişti.sid, dpa / UÇ, AG