SİYAH BEYAZLI KULÜP 21 YAŞINDAKİ OYUNCU İLE 1 YILI OPSİYONLU İKİ YILLIK ANLAŞMAYA VARDI


BEŞİKTAŞ BAŞKANI FİKRET ORMAN VE ESKİŞEHİRSPOR BAŞKANI HALİL ÜNAL'IN BUGÜN İSTANBUL'DA BİR ARAYA GELEREK TRANSFERE SON NOKTAYI KOYMALARI BEKLENİYOR


ÖVÜNÇ ÖZDEM/İSTANBUL, -


Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Batuhan Karadeniz ile anlaşmaya vardı. Dün ve bugün 21 yaşındaki oyuncunun menajeri ve Eskişehirspor kulübü ile görüşen siyah beyazlı futbol komitesi 1 yılı opsiyonlu olmak üzere Batuhan ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.



Bugün İstanbul'da Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal'ın bir araya gelerek, transferle ilgili son detayları görüşecekleri öğrenilirken, siyah beyazlı kulübün bonservis bedeli olarak ne kadar ödeyeceğinin belirleneceği kaydedildi.



Beşiktaş altyapısında yetişerek A takıma kadar yükselen Batuhan Karadeniz, 2009 yılında kiralık olarak gittiği Eskişehirspor'a daha sonra bonservis ile transfer olmuştu. 21 yaşındaki oyuncu, son iki sezondur kırmızı-siyahlı formayı giyiyordu. Eskişehirspor ile 2 yıl daha kontratı bulunan Batuhan Karadeniz'in, teknik direktör Ersun Yanal ile sorun yaşadığı için takımdan gönderilmesine karar verilmişti.


ÖÖ