Kayserispor altyapı antrenörlerinden Ahmet İzgi'nin, Türkiye şampiyonası finallerinde izlediği ve çok beğendiği Batmanlı Murat ile anlaşma sağlanırken, genç yeteneğin Kayserispor'un A takımıyla idmanlara çıkacağı belitildi.

Transferin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Murat'ın babası Hüseyin Aydın, "Tüpraş'ta sporculara gösterdikleri yakın ilgiden ötürü Rafineri Müdürü Bekir Yumuk'a, Kulüp Başkanı Şahin Kıran'a, Genel Kaptan Orhan Atmaca'ya, Metin hocaya, yönetim kurulu üyelerine ve Tüpraş'ı bugünlere getiren tüm ekibe teşekkür ederim. Kayseri'de de yakın ilgilerini esirgemeyen Kayserispor yönetimine, altyapı antrenörlerinden Ahmet İzgi ve Hakan hocaya ayrıca teşekkür ediyorum. Murat'ın, Batman'ı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum" dedi.

Yaklaşık 8 yıl önce Belediyespor altyapısından Gaziantepspor'a transfer olan Ahmet Arı'nın ardından Batman'dan ilk kez bir sporcu Süper Lig ekibine transfer oluyor. Tüpraş'taki performansıyla göz dolduran orta saha oyuncu Murat Aydın'ın transferi, Batman'daki futbolseverler arasında da heyecan yarattı.


AA(GG/Aİ) (FOTOĞRAF)