Spor Toto Süper Lig'in 28 haftası geride kalırken, Bursaspor hanesine 35 gol yazdırdı. Yeşil beyazlı ekipte en golcü futbolcu 7 golle Pablo Batalla oldu. Yeşil beyazlı ekibin orta sahada hücuma dönük oynayan 1.70'lik yeteneği Batalla takımının kritik maçlarında attığı gollerle hayat verirken, bu sezon performansı üst seviyede olan futbolcular arasında yer aldı.

TURGAY 3'LEDİ

Forvet oyuncusu Turgay ise uzun süredir devam eden gol orucunu Samsunspor maçında bozdu. Oyuna ikinci yarı Pinto'nun yerine dahil olan genç forvet ligin başında 2 gole imza atarken 3'üncü golünü de Samsunspor kalesine gönderdi. Samsunspor maçının bir diğer gol ismi olan Musa Çağıran ise yeşil beyazlı forma ile ilk golünü kaydetmiş oldu.

PİNTO GÖZDE

Spor Toto Süper Lig'in 28'inci haftasında deplasmanda Samsunspor'a konuk olan Bursaspor'da Şilili golcü Pinto'nun her geçen hafta yükselen performansı teknik heyeti ve camiayı sevindiriyor. Bursaspor'un, Samsunspor ile oynadığı karşılaşmada ilk iki golün asistini yapan Şilili forvet'in bu performansını ülkesinde yayın yapan internet siteleri de manşetlerine taşıdı. Yetenekli oyuncunun Bursaspor'un galibiyetinde önemli rol oynadığının vurgulandığı haberde, ligde 10'ncu galibiyetini alarak 39 puana ulaşan Bursaspor'un Avrupa kupalarına katılabilmek için mücadele ettiği de ifade edildi.

YÖNETİCİ USLU: EN FLAŞ TRANSFER

Süper Lig'de 7'nci karşılaşmasına çıkan Sebastian Pinto'nun 2 gol 2 asisti bulunuyor. Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Uslu da devre arasında takıma dahil olan yetenekli futbolcu için, "Pinto daha öncede söylediğim gibi ikinci devrenin en flaş transferidir" yorumunu yaptı.


EK(İA/Aİ)