TSYD Genel Merkezi'nde düzenlenen iftar yemeği ve ödül törenine Spor A.Ş Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin, TSYD Genel Başkanı Naci Arkan, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı. İftar yemeğinin ardından düzenlenen tören ile futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve bowling branşlarında dereceye giren kuruluşlara ödülleri verildi.



TSYD Genel Başkanı Naci Arkan, ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Spor A.Ş'ye büyük katkılarından dolayı, böyle bir organizasyonu yapıp bizi de içine kattıkları için çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar. İnşallah gelecek yıllarda çok daha büyük organizasyonlar önünde mutlu olarak buradan ayrılacaksınız. Ödüllerimiz daha büyük olacak. Katılımcılar daha fazla olacak. Yarışmalarda dereceye giren tüm arkadaşlarımı kutluyorum" ifadelerini kullandı.



Spor A.Ş Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin de, "İstanbul 2012 Avrupa Spor Başkenti. En önemli ayaklarından birisi spor medyasının bu işe vermiş olduğu destek. Biz Spor A.Ş olarak son 3 yıldır yaptığımız bütün işlerde spor medyasını yanımızda gördük. İyi yapılan işlerin hepsine destek verdiniz. 2012 Avrupa Spor Başkenti'nde bayrağımızı aldığımız ilk günden itibaren desteğinizi hissettik ve hissetmeye devam edeceğiz" dedi.



Futbol branşında İstanbul Web Tv birinci olurken, Cumhuriyet Gazetesi ikinci, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ise üçüncü oldu. Basketbolda Eurosport liderliğe ulaşırken, Kanal 24 ikinci oldu. Voleybolda ise Spor Dünyası birinci olmaya hak kazandı. Masa tenisi branşında ise Eurosport birinci olurken, Kanal 7 ikinci, Kanal 24 ise üçüncü oldu. Bowling'de ise Doğan Haber Ajansı birinci, Milli Gazete ikinci, TSYD üçüncü oldu.



Derece girenlere ödülleri Spor A.Ş Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin, TSYD Genel Başkanı Naci Arkan, İhlas Haber Ajansı Spor Müdürü Mustafa Karagöl, Cihan Haber Ajansı Spor Müdürü Halil İbrahim Ekiz ve Cumhuriyet Gazetesi Spor Müdürü ve TSYD İstanbul Şube Başkanı Arif Kızılyalın, TSYD As Başkanları Süleyman Gültekin ile Aygün Özipek tarafından verildi.