Çaykur Rizespor’un sezon başında Kayseri Erciyesspor’dan transfer ettiği Bikoko, Bank Asya 1’inci Ligi'nde gol kralı oldu. Rakip filelere 18 gol atan Bikoko’yu 14 golle takım arkadaşı Ousman Jallow takip etti.

Çaykur Rizespor’un son maçta sahasında Akhisar Belediyespor’a mağlup olması ve Süper Lig'e doğrudan yükselme şansını kaybetmesi nedeniyle Bikoko, gol krallığı için buruk bir sevinç yaşıyor. Bikoko, gol kralı olduğu için mutlu olduğunu ancak Süper Lig'e doğrudan çıkma şansını kaybettikleri için üzgün olduğunu belirterek, “Ancak her şey bitmiş değil. Play Off grubundan Süper Lig'e yükselme şansımız var. Bu şansımızı iyi kullanacağız” dedi.

ÇAYKUR RİZESPOR KAFİLESİ MERSİN’E GİTTİ

Bu arada Bank Asya 1’nci Lig Play Off mücadelesinde Adanaspor ile 18 Mayıs Cuma günü deplasmanda karşılaşacak olan Çaykur Rizespor, maçın hazırlıkları için Mersin'e gitti.

Çaykur Rizespor Futbol Şube Sorumlusu Oğuz Aydın, zorlu maçların kendilerini beklediğini belirterek, “İlk iki takım içerisinden Süper Lig'e yükselme şansımızı kaybettik. Ancak Play Off şansımız sürüyor. Rakibimiz Adanaspor ve ilk maçımız deplasmanda oynayacağız. Buradan elde edeceğimiz avantajlı skorla ikinci maça çıkmak istiyoruz” dedi.