Bursaspor'un geçtiğimiz sezon kulüp tarihinin en yüksek bonservis bedelini ödeyerek kadrosuna kattığı Teteh Bangura yeşil beyazlı ekipte bugüne kadar 34 maçta forma giyerken 6 gole de imzasını attı. Bu sezon Avrupa Ligi elemeleri ve Süper Ligde toplam 6 maça çıkan Bangura, 150 dakika sahada kalabildi.

"ZORLUKLARLA SAVAŞMALIYIM"

Şilili golcü Pinto'nun gelmesiyle kulübeyi mesken tutan Bangura, forma şansı bulamadığını fakat yakında bu şansı yakalayacağına inandığını söyledi. Çok çalıştığını belirten Bangura, "Çok çalışıyorum. Yine gollerime başlayacağım. Sadece zorluklarla savaşmalıyım. Biliyorum Allah yardımcım olacak" şeklinde konuştu.

"TARAFTARI ÇOK SEVİYORUM"

Bursaspor'dan ayrılmayı hiç düşünmediğini sözlerine ekleyen Bangura, "Bursa'yı seviyorum. Taraftarı da çok seviyorum. Ayrılmayı hiç düşünmedim. Zaten sözleşmem devam ediyor ve ben bu sözleşmeye saygılıyım" diye konuştu.

"FUTBOLDA OLABİLİYOR"

"İstenilen performansı yakalayamamanın sebebi nedir? Bir problem mi var?" sorusuna ise Teteh Bangura, "Problem olduğu söylenemez. Bazen futbolda böyle şeyler olabiliyor" yanıtını verdi.