Bandırmaspor Kulübü Başkanı Mehmet Kılkışlı'nın da babası olan evli, 4 çocuk ve 7 torun sahibi Mustafa Kılkışlı'nın cenazesi bugün Haydarçavuş Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Şehir Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi.

Cenazeye Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, AK Parti Milletvekli Cemal Öztaylan, Bandırma eski Kaymakamı Uşak Vali Yardımcısı İsmail Gürsoy, eski Spor Bakanı Şükrü Erdem, eski Sağlık Bakanı Güven Karahan, Bandırma Kaymakamı Ali Mantı, Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel ve kalabalık bir topluluk katıldı. Cenazeye Futbol Federasyonu ve Yönetim Kurulu Üyeleri de çelenk gönderdi.

1924 yılında Bandırma'da doğan Mustafa Kılkışlı, Bandırma İdmanyurdu Gençlik Kulübü, Kayseri Karagücü ve Balıkesir Karagücü takımlarında futbol oynadı. Futbolu bıraktıktan sonra Bandırmaspor Kulübü'nün kurucuları arasında yer alan Kılkışlı, aynı kulübün 12 yıl süreyle genel sekreterliğini yaptı. Kılkışlı, ayrıca 30 yıl Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu ile Kızılay Derneği Bandırma Şubesi Yönetim Kurulu üyeliklerinde bulundu.



EÖ(İA/Aİ) FOTOĞRAFLI