Aysal: G.Saray, Real’i de aşar

“Çeyrek finale sadece güçlü takımlar kalıyor. Avrupa’nın en büyük 10 kulübü içinde olduğumuzu tescil ettik. R.Madrid güçlü ama G.Saray’ın geçemeyeceği engel yok.”



G.SARAY’DA, Real Madrid maçı için geri sayım başlarken başkan Ünal Aysal da takımına inancının tam olduğunu söyledi. 3 Nisan’da oynanacak ilk maçın zorlu geçeceğini ancak sarı-kırmızılı takımın bu karşılaşmadan avantajlı bir skorla ayrılacağına inandığını belirten Aysal, camianın da takıma destek olması gerektiğinin altını çizdi.

MADRID’DE oynanacak karşılaşmanın sonrasında 9 Nisan’da Türk Telekom Arena’ya turu geçmek için çıkacaklarını belirten Aysal, “UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale güçlü takımlar kalıyor. G.Saray’ı bir kenara bırakırsak, 7 tane çok önemli takımla beraber olduk. Avrupa’nın en büyük 10 kulübü içerisindeyiz, kendi yerimizi tescil ettik. Bundan sonra yapmamız gereken şey bunun devamlı olması.
BEN Akdeniz takımlarını daha çok seviyorum yarışma yönünden.

‘DEVAMI DA GELECEK’
Real güçlü ve aşılması zor engel gibi görünüyorlar ama G.Saray için aşılmayacak engel yok. Biz yine elimizden geleni yapacağız. Schalke galibiyeti hepimizi mutlu etti. Ancak bu ne ilki ne de sonuncusu, devamı gelecek.


“Schalke karşısında alınan galibiyet taraftarımızın desteği açısından da önemliydi. Geçmişi tekrar yaşamak bizim alışkanlığımız oldu. Taraftar da bu coşkuyu yaşattı.”‘Alışkanlığımız oldu’