"Son derece başarılı ve hakeden bir oyun oynadı Karabükspor. Hakettikleri bir sonuç aldılar. Bizim açımızdan söylenecek çok da şey yok aslında" diyerek sözlerine başlayan Aykut Kocaman daha sonra basın mensuplarından az olmak kaydıyla soru sormalarını istedi.

Takımın bu şekilde kendisini bırakması hakkında ne düşündüğü ile ilgili sorunun ardından söz alan Kocaman şu sözleri söyleyerek istifa ettiğini açıkladı:

"Soyunma odasında oyuncularıma anlatmak istediğim ve bir adım öteye itmek istediğim nokta da buydu. İlk yarıda bize yakışmayan bir oyun oynadık. İkinci yarıda daha iyiydik ama ne kalite ne de istek olarak oyuna kendimizi veremedik. Rakibe çok boş alan bıraktık. Ben iki yıl boyunca çok şerefli bir iş olan Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü'nü yaptım. Bizim gibi, bu şerefli formayı zamanında terletmiş oyuncular için zirve teknik direktörlüktür. bunu sürekli belirttim. Ama açıkçası bu maçın ardından kendimi bu görevi devam ettirebilecek güçte göremiyorum. Ve bu mücadelenin ardından bu şerefli görevi burada bırakıyorum. Herkese çok teşekkür ederim."

FOTO MAÇ