"VOLKAN DEMİREL BÜYÜK FEDAKARLIK YAPTI, ALLAH'TAN SOLUNA TOP GELMEDİ"

Türk futbolunda kalecilik yapan eski isimler Volkan'ın dün gece Beşiktaş karşısında büyük fedekarlık yaptığını belirttiler. Bu durumda teknik direktörün kaleci değişikliğine gitmeyeceğini ve kalecinin kendisinin beni oyundan çıkarın işaretine kadar sahada kalacağını belirten duayenler, "Volkan'ın o durumda oynaması kendi adına ve takımı adına riskti. Ama sıcağı sıcağına bunu anlayamazdı ve kim olursa olsun oyundan çıkmazdı. Volkan büyük fedakarlık yaptı. Ama soluna top gelse yatamazdı. Seke seke yürüyordu. Volkan'ı alkışlamak lazım. Teknik direktörler de bu tür durumlarda, özellikle kaleci konusunda hemen değişikliğe cesaret edemezler. Genelde kalecilerin kendisinden gelecek işareti beklerler, hem duygusallık vardır işin içinde hem de ısınmamış , konsantre olmamış bir kaleciyi oyuna almak kötü sonuç doğurabilir" diye konuştu.

AYKUT KOCAMAN'DAN MERT'E "HAZIR OL" EMRİ

Süper Final'in 4. haftasında oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe maçında Aykut Kocaman'ın Volkan'ın yerine Mert Günok'u oynatması bekleniyor. Aykut Kocaman kupa maçlarında kaleyi teslim ettiği Mert'i Beşiktaş derbisine özel olarak hazırlayacağı ve genç file bekçisine "hazır ol" emri verdiği öğrenildi.

Bu sezon kupa finalinde de kalede Mert'i düşünen Kocaman ve yardımcılarının genç yeteneği Volkan iyileşinceye kadar bundan sonra kalan maçlar için hep hazır tutacakları ve motivasyon olarak da birebir ilgilenecekleri belirtildi.


ud (ud) fg