Aybaba basın mensuplarının sorularını yanıtladı

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Samet Aybaba, BJK TV’de yayınlanan ’Konuşan Beşiktaş’ programında Beşiktaş’ı takip eden basın mensuplarının sorularını yanıtladı


Samet Aybaba’nın açıklamalarından öne çıkan sözler şöyle; "Kilit oyuncularımız sakat ya da formsuz olunca yerine oynatacağımız oyuncumuz yok."
"Beşiktaş’ın önümüzdeki sezonki transfer çalışmalarını Mart ayının sonunda bitirmek istiyoruz."
"Doktorumuz her antrenman öncesi bize raporunu sunuyor."
"Takım halinde yaptığımız coşkulu hücumu, savunmada yapamıyoruz."
"İlk yarı 12-13 oyuncuyla oynadık. Bizim birkaç tane kilit oyuncumuz var. Bu oyunculardan biri sakat, biri formsuz olunca bizim tempomuz düşüyor."
"Necip’i göndermeyi bile düşündük ama şu anda takımın en önemli oyuncularından biri. Takımdaki herkesin gözünün içine bakıyorum."
"Antrenmana çıkmak genç oyuncular için çok değerli."
"Genç ve yerli oyuncu sayısındaki artışı hızlandırmak istiyoruz."
"Beşiktaş’a bir tane genç oyuncu kazandırsam bunun mutluluğunu 10 sene yaşarım."
"Bizim gizli hedefimiz var, bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz."
"Taraftar ruhunu geri kazanmak için elimizden geleni yapıyoruz."
"Kupa kazanmayı çok özledik."
"Beşiktaş bizim yaşam tarzımız. Haftada 4-5 gün Ümraniye’de yatıyoruz."
"Beşiktaş’ın hedeflerine en uygun isim bendim."
"Teknik direktörlerin, kontratı bitmeden görevi bırakması beni inanılmaz rahatsız ediyor." "Escude’yi devre arasında Real Betis istedi. Sezon başı Sivok ile anlaşamadık. Ersan sakat sadece Toraman vardı. Paramız yoktu Escude’yi aldık. Sezon başın Real Betis Escude’yi istedi."
"Altyapıda 4 tane genç kalecimiz var."
"Beşiktaş’ın Avrupa kupalarına katılamaması Beşiktaş’a verilmiş en büyük cezadır. Bu durum beni derinden üzüyor."
"Bursaspor’da çalışırken Bursasporlu taraftarlar, "Beşiktaşlısın sen git Beşiktaş’a" diyorlardı, ben de içimden Allah’a ’Allah’ım duy bunları’ diyordum."
"Ben Oğuzhan ile yüz yüze konuştum. Oğuzhan bana ’Melo tükürdü’ dedi ve konu benim için o zaman kapanmış oldu. Oğuzhan yabancı ülkede yetişmiş bir oyuncu futbolcu, sinsi bir oyuncu değildir."
"Taraftarlar başarılı olduğumuzda bizi nasıl omuzlara alıyorlarsa, başarısız olduğumuzda da ıslıklamak en doğal hakları."
"Olimpiyat Stadı’nda kesinlikle maç oynamayacağız."
"İstanbul’da ki hiçbir statta oynayamazsak, İzmir’de maçlarımızı oynayabiliriz."
"Pilot takımla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Genç oyunculardan kurulu bir pilot takım istiyoruz."
"Fernandes doğum gününde pasta istemedi fakat hediyesini aldı ve hiç bir şey de demedi." "Göreve geldikten sonra Süleyman Seba’nın yanına gittim. Kendisi çok duygulandı. Bana bol bol nasihat verdi."
"Karabükspor, Eskişehirspor ve Gaziantepspor maçları beni çok üzdü. Galibiyeti son dakikalara kadar aradığımız ve futbolcularımızın maç sonunda yere yığıldığı Trabzonspor maçı beni hiç üzmedi. Orada 2 puan kaybederiz, ama çok şey kazanırız diye düşündüm."