2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda gösterdiği performansla en çok konuşulan futbolcu olan, Süper Mario lakaplı Balotelli baba oluyor. Ganalı bir ailenin çocuğuyken, küçük yaşta İtalyan bir çifte evlatlık verilen Balotelli'nin iki ay kadar önce ayrıldığı eski sevgilisi Raffaella Fico, İtalyan haftalık Chi dergisine verdiği röportajla özel açıklamalarda bulundu.

2 GOL, ÇOCUĞU İÇİN MİYDİ?

Geçtiğimiz günlerde objektiflere karnı şişkin fotoğraflarla yansıyınca hamile olduğu şüphesi uyandıran, ülkenin seks sembollerinden Raffaella Fico, "Mayıs ayının ortasında hamile olduğumu öğrendim. Almanya maçı öncesi Mario'yu aradım ve haberi ona da verdim. 'Anne-baba olma hayalimizi hatırlıyor musun? İşte bu rüya gerçek oldu. Bir bebek bekliyorum, senin bebeğini' dedim. Mario, önce sessiz kaldı ardından ona dünyadaki en güzel haberi verdiğimi söyledi. Sonraki gün de sahada Almanya'ya 2 gol attı" diye konuştu.

MENAJERİ YÜZÜNDEN BENİ TERKETTİ

Bu güzel haberi Balotelli'ye vermek için uygun zamanı beklediğini dile getiren Fico, "Çünkü o dönemde Mario benden uzak durmaya karar vermişti. Ancak bu seçimin, aşkla ilgili değil, menajeri Mino Raiola'nın hoşuna gitmememden kaynaklandığını düşünüyorum" iddiasında bulundu. "Benim ona aşık olduğum kadar Mario'nun da bana aşık olduğunu çok iyi biliyorum" diyen Fico, "Mario'yla yeniden ilişkimizi canlandırmaya çalışıyoruz. O, asla beni sevmeyi bırakmadı. Eğlenceli bir baba ve tatlı, sevecen ve iyi bir hayat arkadaşı olacağına eminim" diye sözlerini sürdürdü.

MARIO BENİMLE EVLENMEK İSTİYOR

Ünlü manken, zengin ve ünlü bir futbolcuyu ağlarına düşürme çabası içinde olduğunu iddia edenlere de, "Kim bunu iddia ediyorsa bunu yeniden düşünmeli. Benim paraya ihtiyacım yok. Böyle bir durumda, çocuğum büyüdüğünde onun yüzüne bakamam. İkimizin de bu çocuğu istediği bir gerçek. Mario, geçen Noel'de bana bu isteğini, 'Evlenelim ve bir çocuk yapalım' sözleriyle söyledi" diye konuştu. Fico, Balotelli'nin bir erkek çocuk babası olmayı arzuladığını da belirterek, "Bebeğimizin cinsiyetini öğrenmeye, Mario'yla beraber gideceğiz" dedi.