Arda Turan: "Teklifler olabilir ama..."

Atletico Madrid'in başarılı milli futbolcusu Arda Turan, Galatasaray Televizyonu'na özel açıklamalarda bulundu.
Arda, Cüneyt Özdemir'in ''5N1K'' programına da katıldı ve''Fenerbahçe'ye sadece deplasmana giderim'' dedi


Arda'nın röportajında öne çıkan ifadeler şöyle;
 
Bizim için her şey çok güzel gidiyor. Öncelikli hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ne gitmek. Doğru adımlarla gidiyoruz. 40 puana sahibiz. Daha ilk yarı bitmedi ve iki maçımız daha var. Çok iyi bir puan ve konum olarak da çok memnunuz. Avrupa'da ilerliyoruz. Kupada iyi gidiyoruz. Umarım her zaman böyle devam eder. Şimdilik işler yolunda ama futbolun hep ikinci yarıları önemlidir. İyi başlayıp kötü bitirmemek lazım. Sonunun iyi bitmesi içinde uğraşacağız.
 
Teklifler olabilir ama bunlar benim cevaplayabileceğim konular değil. Bunun muhatabı kulübüm ve menajerim. Benim işim en iyi şekilde futbol oynamak. Atletico Madrid formasının hakkını en iyi şekilde vermek.

Biz her zaman Galatasaraylıyız. Galatasaray taraftarıyız. Her zaman takımımızı destekliyoruz. Şampiyonlar Ligi'ne bir üst tura çıktık. Umarım Schalke'yi de eleriz ve eleyebilecek güçteyiz. Buna inanıyoruz. Keyifli gidiyor, ligde de işler çok iyi. Her şey yolunda bizim için. İnşallah daha iyi olur.
 
Fatih Hoca çok büyük bir insan ve hoca. O yüzden onun orda olması herkese güven veriyordur. Çalışanlardan, oyunculara kadar, taraftardan bütün camiaya kadar. Bu güvende zaten her yere yansıyor. Umarım Fatih Hoca uzun yıllar Galatasaray'ın başında kalır.

Hocamla irtibat halindeyim. Galatasaraylı bütün futbolcularla sürekli irtibat halindeyim. Onlar benim takım arkadaşlarım, benim camiam. O yüzden hep konuşuyoruz, dertleşiyoruz. Başarılarıyla insan gururlanıyor.

Galatasaray'ı çok seviyorum. Her zaman Galatasaraylıyım. Taraftarımız her zaman takımının yanında olsun. Zaten hep yanında da oluyor. Çok büyük bir taraftara sahibiz. Ben onları hep iyi anılarla hatırlıyorum. Onlarda beni iyi anılarla hatırlıyorlardır. Hayatım boyunca ne dediysem o şekilde yaptım. O doğrultuda gittim. Onları çok seviyorum.

''Futbolu Galatasaray'da bırakmak istiyorum''

Cüneyt Özdemir'in ''Fenerbahçe'ye sadece deplasmana giderim'' sözünü hatırlatması üzerine Arda, ''Evet öyle. Fenerbahçe camiasına saygım var ancak ben kariyerimi Galatasaray'da noktalamak istiyorum. Galatasaray camiası içinde yetişmiş bir insanım. Tabi ki profesyonel futbolcularız. İnsanların kariyerlerinde ne olacağını önceden bilmesi zor. Ancak ben futbolu Galatasaray'da bırakmak istiyorum.'' dedi.