Arda Turan takımdan ayrı çalıştı!

İspanya 1. Futbol Ligi takımlarından Atletico Madrid’te forma giyen milli futbolcu Arda Turan, Espanyol maçında sol üst bacak kaslarında yaşadığı sakatlıktan dolayı bugün takımdan ayrı antrenman yaptı.



La Liga’nın namağlup takımlarından olan ve 6. hafta sonrasında 16 puanla 2. sırada bulunan Atletico Madrid’de Arda Turan’ın hafif sakatlığının olduğu bildirildi. Espanyol maçının 59. dakikasında rakibiyle girdiği ikili mücadele sırasında sakatlanan ve sahayı terk etmek zorunda kalan Arda, bugün doktor kontrolünden geçti. Alınan bilgilerde, Arda’nın ciddi bir sakatlığı olmadığı belirtildi. Türk futbolcu bugünkü antrenmanda, kendisi gibi hafif sakatlıkları bulunan Tiago ve Falcao ile takımdan ayrı çalıştı.

Atletico Madrid’teki diğer milli futbolcu Emre Belözoğlu ise takımla birlikte antremanlarına devam etti.

Bu arada Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone, aralarında Türk futbolcu Cenk Güvenç’in de olduğu, (B) takımından 9 futbolcuyu, bugünkü antrenmana dahil etti.

Atletico Madrid, 4 Ekim Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi’nde grubundaki ikinci maçında evinde Viktoria Plzen’e karşı oyanyacak.