Kısıtlı bütçelerine rağmen şampiyonluğu göğüsleyen Araç Belediyespor'un yönetimi, Kastamonulu iş adamlarının takımlarına sponsor olmasını istediklerini açıkladı.

Araç Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, spor tesisi bulunmayan küçük bir ilçenin takımı olmanın zorluklarını yaşadı, tüm maçlarını Kastamonu merkezde bulunan 1500 kişilik Atatürk Spor Salonu’nda oynadı, her antrenman ve maç için 47 kilometrelik yol kat etti.

Lig hazırlıklarına 3’ü kaleci 7 oyuncu ile başladıklarını ve daha sonra kadroyu genişlettiklerini belirten Araç Belediyespor antrenörü Cengiz Kesici, şöyle konuştu:

"İlk maçlarda aldığımız skorlarla bu takımın yerinin Süper Lig olduğu ortaya çıktı. Biz bu takımı oyuncularımızın özverili çalışmaları ile Süper Lig’e çıkardık."

İlçelerini büyük bir başarı ile temsil eden bayan hentbol takımına her zaman destek vermeye çalıştıklarını belirten Araç Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu ise "Kastamonu’ya gönül veren herkesin ve Kastamonulu işadamlarının takıma sahip çıkmasını istiyoruz" dedi.