FUTBOL OKULUNU ZİYARET ETTİ

Mehmet Eren, tatilini geçirdiği memleketi Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde daha önce futbol oynadığı Erdemirspor'un futbol okulunu ziyaret etti. Takımının bu yıl son maçta şans eseri kümede kaldıklarını hatırlatan Mehmet Eren, aynı durumu önümüzdeki sezon yaşamak istemediklerini belirtti. Kulübünün 14 futbolcu ile yollarını ayırdığını hatırlatan Mehmet Eren, yeni bir oluşumla çalışmalara başlayacaklarını kaydetti.

"AVCI BAŞARILI OLACAK"

Abdullah Avcı'nın, A Milli Takım'da başarılı olacağına inandığını da sözlerine ekleyen Mehmet Eren, bu konuda şöyle konuştu:

"Milli takımda değişim ihtiyaç duyuluyordu. Abdullah Avcı kendini kanıtlamış bir teknik direktördür. Bu işin altından kalkabileceğini düşünüyorum. Çünkü gençlere önem veriyor. Daha önce de genç milli takımlarda görev yapmış bir isim. Başarılı olacağına inanıyorum. Zaten hazırlık maçlarında da bunu ortaya koydu. İnşallah onun için hayırlısı olur. Benim ise yaşımdan dolayı artık milli takım hayalim yok. Sadece destekleyebilirim."

"ERDEMİRSPOR'UN YERİ AYRI"

Mehmet Eren, 18 yaşına kadar futbol oynadığı Erdemirspor'un kendisinde ayrı bir yeri olduğunu vurgularken de şunları söyledi:

"Futbola ilk adım attığım yer Erdemirspor. Temel eğitimimi burada aldım. Dolayısıyla, burada olmaktan son derece mutluyum. Sonuçta Ereğli'de doğup, büyüdüm, Erdemirsporlu'yum. Futbol içten gelen bir şeydir. Yükselmek için ise biraz da şans gerekiyor. Ben önceliği tahsilime verdim. Üniversiteyi kazandıktan sonra futbolcu olabildim. Gençlere de önce okumalarını öneriyorum. Önce eğitim. Ondan sonrası zaten şansının da yardım etmesiyle yeteneğine bağlı olarak gelişiyor."


İÇ(EE/AÖ) FOTOĞRAF