Yarın akşam oynayacakları Galatasaray maçının çok zor geçeceğine dikkati çeken Mehmet Özdilek, 'zor çarşamba' olarak yorumladığı bu maçta performanslarını yükselteceklerini belirtti. Galatasaray maçının ardından kendilerini cumartesi günü bir başka zorlu karşılaşmanın beklediğini vurgulayan Özdilek şöyle dedi:

"Performansımızı Galatasaray ve cumartesi günü oynayacağımız Trabzon maçlarında yukarı çekmeye çalışacağız. Bugün için önce Galatasaray'a yoğunlaştık. İyi bir kadroya sahip, şampiyonluğun en yakın adaylarından olan rakibimiz karşısında inançlı, kararlı ve kazanmayı daha çok isteyen bir anlayışla mücadele edeceğiz. 3-4 haftadır maçların skorları üzerinde hakemlerin ciddi etkisi olduğunu düşünüyorum. Hakem hataları canımızı sıkıyor ama artık hakemleri konuşmayacak, işimize bakacağız. Yanlış karar veren hakemleri vicdanlarıyla başbaşa bırakacağız. Bu akşamki görevimiz puan ya da puanlar almak."

NECATİ ATEŞ YOK

Medical Park Antalyaspor'un yıldız oyuncusu Necati Ateş, arka adelesindeki ağrı nedeniyle Galatasaray maçı kadrosundan çıkartıldı. Sağlık Kurulu Başkanı Doktor Burhanettin Çalım, sakatlığı tam olarak düzelmeyen Ateş'in 1 hafta içinde 3 maçı kaldıramayacağını belirterek, "Önümüzdeki cumartesi günü de Trabzonspor karşılaşması var. En azından bu maça iyi ve hazır olabilmesi için Galatasaray karşısında forma giymemesinin doğru olduğunu düşündük. Cumartesi günkü Trabzonspor maçına daha rahat ve hazır çıkacağını düşünüyoruz. Zaten hocamız da bu yönde karar verdi" dedi.

PETR JANDA KADRODA

Teknik direktör Özdilek, Necati Ateş'in kadrodan çıkartılması üzerine henüz hazır olmayan, ancak 2 gündür idmanlara çıkan yeni transfer Petr Janda'yı kadroya aldığını açıkladı. Lisans işlemleri tamamlanan ancak hazır olmadığı için ileriki haftalarda düşünülen Çek oyuncunun Galatasaray'a karşı forma giyebileceğini aktaran Özdilek, "Tam olarak hazır değil ama İstanbul'a götürüyoruz. Oyunun akışı içinde görev verebileceğiz. Zaten kendisi bizimle birlikte 2-3 gün süreyle çalıştı. Katkı alacağımızı düşünüyorum" dedi.

UĞUR: MAÇ TRAFİĞİNDEN ŞİKAYETÇİ DEĞİLİZ

Antalyaspor'un orta sahasında görev alan tecrübeli futbolcu Uğur İnceman, önce Galatasaray, ardından cumartesi günü oynanacak Trabzonspor maçları için iddialı konuştu. Uğur, yoğun maç trafiğinin kendilerini yorduğunu, ancak bundan şikayet etmediklerini belirterek, şöyle dedi:

"Bizde bu inanç ve kararlılık olduğu sürece tüm zorlukları yeneceğimize inanıyorum. Galatasaray maçının zorluğunu biliyoruz. Ardından cumartesi günü oynayacağımız Trabzonspor'a karşı en iyi sonucu almak için sahaya çıkacağız. Son haftalarda yaşadığımız hakem olayları ve talihsizlikler bizim daha yukarılara çıkmamızı engelledi. İyi top oynadığımızı herkes görüyor. Önümüzdeki iki önemli maçtan puan ya da puanlarla ayrılıp yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.