DHA'YA AÇIKLAMA YAPTI

Kırmızı beyazlı takımın bu sabah Hasan Subaşı Tesisleri'nde sabah yapılan antrenmana Emre Torun dışında tüm futbolcular katıldı. Mehmet Özdilek ise antrenmandan sonra DHA'ya (Doğan Haber Ajansı) açıklamalarda bulundu. Kendileri için rakibin kim olduğunun önemli olmadığına işaret eden Mehmet Özdilek, her maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını vurguladı. Bu hafta da Galatasaray'ı yenmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Mehmet Özdilek, özellikle lig devam ederken verilen aranın birçok takım için geri dönüşüm anlamında sıkıntı yarattığına dikkat çekerek şöyle dedi:

"Bu hafta o anlamda konsantrasyonumuz biraz daha yüksek olmalı. Lig çok uzun bir maraton. Önümüzde çok maç var. Her puan çok değerli. Tabi son 2 hafta hem oyun, hem skor olarak kazanmak bizi moral açısından çok yukarı taşıdı. Bunu devam ettirmek istiyoruz."

"HEDEF HER MAÇI KAZANMAK"

Galatasaray maçını kendi evlerinde ve yeni statlarında oynayacak olmalarının da önemine değinen Mehmet Özdilek, şöyle konuştu:

"İnanıyorum ki bu hafta dolu tribünlere oynayacağız. Bizim için rakibin kim olduğu çok önemli değil. Rakibin yapacaklarından çok bizim yapacaklarımız önemli. Rakibin gücünü biliyoruz. Ama biz iyi bir takımız. Hangi kulvarda olursa olsun, hangi sahada olursa olsun tek düşüncemiz var, her maçı kazanmak. Onun için cumartesi akşamı futbol adına zevkli, heyecanlı bir gece olacak. Kazanmak için gücümüz de var, kalitemiz de, güvenimiz de. Neler yapabileceğimizi cumartesi akşam sahada göstereceğiz."

"LİG ISINDIKÇA YUKARI TAŞINACAĞIZ^"

10 günlük aranın, hem idman eksikliği olan, hem de bünyelerine dahil ettikleri oyuncuları hazırlama anlamında olumlu geçtiğini vurgulayan Mehmet Özdilek, konuşmasına şöyle devam etti:

"Lig çok uzun bir maraton. 3-4 maçı değerlendirmekten çok 34 haftayı değerlendirmek istiyorum. 34 hafta sonra nerede olduğumuzu düşünerek hareket eden bir ekibiz. Bünyemize 14-15 oyuncu kattık. Sistem değişti, oyuncu değişti. Bu sürecin çok çabuk atlatılması önemli. Önümüzdeki haftalarda lig ısındıkça, kendimizi daha yukarılara taşıyacağımızı düşünüyorum."

Minev'in milli takımdan yarın döneceğini hatırlatan Mehmet Özdilek, "Bunun haricinde problemli oyuncumuz yok. Bu sevindirici. Her yönü ile hazırız. Çıkıp oynayacağız. Amacımız kazanmak. Bunu net bir şekilde söyleyebiliriz" dedi,


SE(SU/AÖ) FOTOĞRAF