Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Hasan Akıncıoğlu, kırmızı beyazlı kulübün bugün itibarıyla 6'ncı transferini gerçekleştirdiğini söyledi. Başkan Akıncıoğlu, Lamine Diarra'nın Sırbistan'ın Partizan takımında 4 sezon forma giydiğini belirterek şunları söyledi:

"Dirara'nın ismi daha önce Türk takımları ile gündeme gelmişti. Sırp Ligi'ne geldiğinde kendini ispat edecek bir performans gösterdi. Sırbistan Ligi'nde kendisine 'Kara Yılan' lakabını takmışlar. Çok etkili bir oyuncu. 4 sezonda 100 gole imza atmış. Medical Park Antalyaspor'un gol yollarına büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Kendisine başarılar diliyorum."

Kendisini kırmızı beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atan Diarra ise "Antalyaspor'a geldiğim için çok mutluyum. Takımıma gol yollarında katkı vermek istiyorum. Partizan'da nasıl oynadıysam Antalyaspor'da da öyle oynayacağım. İnşallah Antalyaspor benimle birlikte daha iyi takım olacak" diye konuştu.

"ÖZDİLEK'İ İYİ BİLİYORUM"

Süper Lig'i yakından bildiğini, kaliteli takımlar olduğunu belirten Diarra, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başka kulüplerden de teklifler vardı. Ben hiç düşünmeden Antalyaspor'un teklifini kabul ettim. Buraya gelmemde şehrin yanı sıra, kulübün de etkisi büyük oldu. Bunun yanında Medical Park Antalyaspor'un Teknik Direktörü Mehmet Özdilek'i futbolculuk döneminden çok iyi biliyordum. Beşiktaş'ın, Türk milli takımının yıldız oyuncusuydu. Özdilek de beni isteyince düşünmeden geldim."

Kırmızı beyazlı takımda 26 numaralı formayı giyecek olan Diarra, son olarak, "Ben golcüyüm. Antalyaspor'a da gol atmak için geldim" dedi. Konuşmaların ardından Diarra, kendisini kırmızı beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.