Ligin 4'ncü haftasında sahasında Galatasaray'a 4-0 yenilen Medical Park Antalyaspor'da teknik heyet ve futbolcular üzgün. Teknik Direktör Mehmet Özdilek gazetecilerin telefonlarına çıkmazken, Kulüp Başkanı Hasan Akıncıoğlu maçı değerlendirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısında kendilerine yakışmayan goller yediklerini belirten Akıncıoğlu, “İkinci yarıya zaten eksik başladık. Galatasaray'ın gücü belli. Kadroda önemli oyuncuları var. Türkiye'nin en güçlü takımı. Geçen yılın şampiyonu. Dolayısıyla Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Şampiyonlar Ligi'nde de kendilerine başarılar diliyorum. Biz ise bundan sonraki maçlara bakacağız" diye konuştu.

Alınan yenilgide kadro eksikliğinin de önemli rol oynadığına dikkat çeken Hasan Akıncıoğlu, “Aslında başa baş giden bir mücadeleydi. Ancak kişisel hatalardan, Galatasaray'ın da kişisel becerilerinden dolayı geriye düştük. Buna şanssızlık da diyebiliriz. Gördüğümüz kırmızı kartla da oyun kopmuş oldu. Ancak genel anlamda hoş bir futbol yoktu ortada" dedi.

UYANIK TARAFTAR AKILLI OKUYUCULARA TAKILDI

Medical Park Antalyasporlu biletli ve kombineli taraftarların stada alınmadıkları yönündeki eleştirileri de yanıtlayan Hasan Akıncıoğlu, şöyle konuştu:

“Bu doğru değil. Tüm turnikelerin hepsi yeni. Garantili bir şekilde ve başlarında uzmanları ile çalışır vaziyetteydi. Herkesin bilmesi gereken bir şey var. Barkodlu sistemde kombine kart bir defa çalışır. İkincisinde çalışmaz. Bizim bazı uyanık taraftarlarımızın ikinci kez kullanmak istedikleri kombine kartlar akıllı optik okuyuculara takıldı. İlk kez geçirilen kartların tümü sahaya girdi. Zaten emniyet yetkilileri de bu uyanıklığa müsaade etmemiştir."