Talimatlara göre kupa maçlarının hasılatları giderler çıktıktan sonra, kazanana %60, kaybedene ise %40 olarak paylaşım yapılıyor. Ancak Beşiktaş kulübü Ankaragücü'nü mağdur etti. Ankaragücü yönetimi para beklerken, Beşiktaş Kulübü'nden gelen açıklama ile şaşkına döndüler. Dün yapılan görüşmede cari hesaplarımıza göre Ankaragücü kulübü bize borçludur denilmesi yönetimi şoke etti.

Bu pay Beşiktaş Kulübü tarafından karşılaşmanın masrafları çıktıktan sonra, Ankaragücü'ne gelmesi gerekiyordu. Beşiktaş Kulübü, Ankaragücü'ne kupa maçı hasılatını göndermemesi üzerine Ankaragücü mali müşaviri tarafından kulüp arandı. Yapılan görüşme ise Ankaragücü Yönetimi'nin hayallerini suya düşürdü. Ekonomik sıkıntı içersinde olan kulüp bu parayı ihtar gönderen futbolcularına ve FIFA'da bulunan Bednar dosyasına verme hayali kurarken, borçlu duruma düşmelerini şaşkınlıkla karşıladılar.

ANKARAGÜCÜ YÖNETİMİ HACİZCİLERE PARAYI KAPTIRMAMAK İÇİN ŞİRKET KURDU

Ankaragücü Yönetimi, Beşiktaş karşılaşmasından gelecek olan %40'lık gelirin hacizcilere gitmemesi için şirket kurdu. Yönetim bu hesap numarasını Beşiktaş Kulübü'ne vererek parayı beklemeye başladılar. Beşiktaş Kulübü'nden hasılat gelirini bekleyen yönetim, dün aldığı cevap karşısında şaşkına döndü. Beşiktaş Kulübü'nün cari hesaplarına göre Ankaragücü'nün borcumu var yoksa, Beşiktaş Kulübü bu karşılaşmadan eksi bakiyeye mi düştü henüz öğrenilemedi.

BEŞİKTAŞ-ANKARAGÜCÜ KARŞILAŞMASINI 9700 BİLETLİ SEYİRCİ İZLEDİ

Beşiktaş-Ankaragücü karşılaşmasındaki gözlemci raporuna göre karşılaşmayı 9700 biletli seyirci izledi. Bu sayı karşısında Ankaragücü yönetimi olayı detaylı bir şekilde araştıracaklarını belirttiler. VIP üst biletlerinin 200, 160, 120; VIP alt biletlerinin 140, 120, 80; Numaralı biletlerinin 70, 60, 50 ve açık tribün biletlerinin 20 TL'den satılmasının peşine düşen Sarı-Lacivertli Yönetim; Beşiktaş Kulübü'nden yeni bir cevap bekliyor.


EA(UD/FG)