Hafta başında Akhisar’a gelip sözleşme yeniledikten sonra İstanbul’a dönen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve yardımcıları, listelerindeki oyuncularla temaslara başlarken, görüşmelerden yöneticilere bile haber vermedikleri öğrenildi.

Hamzaoğlu ile transfer politikası üzerinde uzlaşmaya vardıklarını, gidecek ve gelecek futbolcular konusunda tek yetkilinin teknik heyet olduğunu söyleyen Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, “Hocamız şu ana kadar bize bile tek bir isim telafuz etmedi. Prensip anlaşmasına vardığı futbolcuları parasal konuları görüşmek üzere yönetime yönlendirecek, biz de futbolcula mali konularda uzlaşmaya çalışacağız” dedi.

Medyada şu ana kadar çıkan hiçbir transfer haberinin doğruyu yansıtmadığını sözlerine ekleyen Acar, “Geçen sezon olduğu gibi, kesin olarak anlaşıp, imza aşamasına gelmediğimiz futbolcuyu açıklamayacağız. Bu konuda ne futbolcuların ne de kulübümüzün kullanılmasına izin vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, medyada yer alan pek çok transfer haberini yalanlarken, Denizlisporlu Emin Aladağ konusunda açık kapı bıraktı. Emin’in Denizlispor’dan öğrencisi olduğunu hatırlatan genç teknik adam, “Emin, her teknik direktörün kadrosunda görmek isteyebileceği kaliteli bir futbolcu. Şu ana kadar kendisiyle hiçbir temasımız olmadı ancak ilerleyen süreçte ne gelişir bilemem” dedi.


HA(LC/Aİ)