1. Lig şampiyonluğunun kutlandığı günlerde Başkan Hüseyin Eryüksel’in Keskinoğlu Grubu ile Ramiz Köfte’yi işaret edip, “Söz konusu firmaların bütçemize katkısı yüzde 5’i geçmez” açıklamasıyla başlayan gerginlik, son günlerde doruğa çıktı. Süper Lig için forma reklamı arayışı sürerken, bazı yöneticilerin Egeli firmaları duyarsızlıkla suçlamasına tepki gösteren Keskinoğlu, istifa etti.

Açıklamasında, şampiyonluğun kutlandığı dönemde sarfedilen sözlerden duyduğu rahatsızlığı defalarca Başkan Eryüksel’e ilettiğini, bu görüşlerini “nadiren çağırıldığı” yönetim toplantısında da dile getirdiğini belirten Keskinoğlu, “Bu fütursuzca ilerleyen sürecin doğru yönetileceğine inanarak yeni sezoında kulübe farklı bir bütçe ile katkı vermeye talip olduğumuzu belirttim. Ancak kulüp görevlileri tarafından bu konuda aksi yönde bir düşünce yaratılmaya çalışılması, Keskinoğlu Ailesi’ne yapılacak büyük bir haksızlıktır” dedi.

Bu şartlarda göreve devam edemeyeceğini belirterek üç yıldır yürüttüğü yöneticilikten ayrıldığını belirten Keskinoğlu, açıklamasında şu ifadeye yer verdi:

"Kulübün çıkarlarını gözetirken yaşadığım büyük fikir ayrılıkları ve tercih edilen stratejilerin Akhisar Belediyespor’un geleceğine dair beslediğim inançlarımla örtüşmemesi nedeniyle istifamı, Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel’e gönderdiğimi dostlarımın bilgisine sunuyorum. Akhisarspor sevdam, bundan sonra ateşli bir Akigo olarak devam edecek”


BG(YC/Aİ)